کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد
سرخط خبرها

جزئیاتی تازه از جنایت خانوادگی در مشهد | قاتل را شناسایی کنید

  • کد خبر: ۱۹۵۷۵۰
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
جزئیاتی تازه از جنایت خانوادگی در مشهد | قاتل را شناسایی کنید
متهم به قتل همچنان متواری است و ۲ مصدوم این حادثه، وضعیت مناسبی ندارند.

سهیل دبیا | شهرآرانیوز؛  زن و مرد مصدوم در حالی از جمعه در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد بستری شده‌اند و اقدامات درمانی برای نجات جان آن‌ها ادامه دارد که بر اثر اصابت گلوله به‌شدت بدحال هستند تا جایی که هر احتمالی وجود دارد. البته برادرشان شبیه آن‌ها خوش‌شانس نبود و در این نزاع خانوادگی، در خیابان هدایت به ضرب گلوله به دست دامادشان در دم کشته شد.

ماجرای این نزاع خانوادگی به مدت‌ها قبل و البته اختلافات چندساله یک زوج جوان بازمی‌گردد. زن‌وشوهری که ثمره زندگی‌شان یک دختر و پسر بود. با وجود اختلافات عمیق میان این زوج، از مدتی قبل این اختلافات وارد مرحله حادتری شده بود، تا جایی که زن جوان به حالت قهر راهی منزل پدری‌اش شده بود.

اما دو برادر جوانش که تحمل دیدن این وضعیت را نداشتند، به‌قصد پادرمیانی و حل‌وفصل مشکلات، جمعه گذشته به همراه خواهرشان راهی منزل او شدند تا با شوهرش، هادی که چهل‌ساله است، صحبت کنند.

این سه نفر به هدایت ۱۲ رفته و وارد منزل خواهرشان شدند و گفتگو‌هایی که قرار بود مشکلات را فیصله بدهد آغاز شد، اما در این میان درگیری‌های لفظی آن‌ها شروع شد و دوباره این جدل بالا گرفت. در حالی که همگی مشغول پرخاشگری و نزاع بودند، هادی ناگهان با بیرون کشیدن اسلحه کلت که از قبل همراهش داشت و آن را مخفی کرده بود، به‌سمت یکی از مردان شلیک کرد که گلوله به پیشانی‌اش نشست و هنگام فرار نیز به همسر و برادرهمسرش شلیک کرد و سوار بر خودرو سواری از صحنه گریخت.

با اعلام موضوع به مقام قضایی؛ بازپرس محمود عارفی‌راد، قاضی ویژه قتل، راهی محل شد و بررسی‌ها نشان داد که مرد چهل‌ودو ساله به علت اصابت گلوله به سرش در دم کشته شده است و زن سی‌وچهار ساله به همراه برادر بیست‌وچهار ساله‌اش نیز به‌شدت مصدوم شده‌اند که تلاش برای نجات جان این دو نفر آغاز شده است.
با دستور مقام قضایی، بلافاصله اقدامات فنی برای شناسایی متهم فراری آغاز شد، اما این فرد که از جرم خود مطلع شده بود بدون به‌جا گذاشتن سرنخی از محل گریخته و در نقطه‌ای نامشخص مخفی شده است.

آخرین بررسی‌های مقام قضایی درباره دو مصدوم حادثه که در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد بستری شده‌اند، نشان می‌دهد که همچنان وضعیت پایداری ندارند و نمی‌توان گفت که خطر از سر این افراد گذشته است.

قاضی ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب مشهد با بیان اینکه تلاش‌ها برای دستگیری متهم از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان‌رضوی همچنان ادامه دارد، با دستور پخش تصویر متهم، از شهروندان خواست اگر کوچک‌ترین سرنخی از متهم دارند یا این فرد را دیده‌اند، بلافاصله موضوع را به پلیس ۱۱۰ اعلام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->